top of page

Tarieven

 

Ik vervang geenszins een dierenarts. De behandelingen zijn ter ondersteuning aan de reguliere geneeskunde en worden nooit ter vervanging aangeboden. De therapiën die ik gebruik kunenn wel complementair ingezet worden. Bij acute situaties dient u echter steeds uw dierenarts te contacteren.

Vaak wordt er pas op zoek gegaan naar alternatieven voor de reguliere geneeskunde, als er geen gunstige vooruitzichten meer zijn. Gelukkig kan er vaak nog veel bereikt worden als het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund wordt in plaats van onderdrukt. Wacht echter niet te lang om een afspraak te maken voor een andere aanpak van het optimaliseren van de gezondheid. Hoe eerder het dier kan ondersteund worden in zijn herstel, hoe groter de kansen op een positief resultaat.

Voedingsadvies op maat (orthomoleculaire therapie voor honden):  

* 50€/voedingsadvies + opvolging gedurende de eerste week na het advies

Gedragstherapie:

* 50€/uur

* 12,5€/begonnen kwartier

* Bij gedragstherapie bij u thuis: verplaatsingskosten aan 0,4€/km

Bachbloesemtherapie:

* 50€/Bachbloesemadvies inclusief 2 flesjes Bachbloesems op maat gemaakt

* 9,50€ per bijkomend bachbloesem flesje

* verzendkosten volgens de gangbare tarieven

Bioresonantie:

De tarieven hangen af van de duur van de behandelingssessie. Een eerste sessie duurt meestal 1½ uur tot 2 uur. Een vervolgsessie duurt 45' tot 1 uur.

* 60€/uur

* 15€/begonnen kwartier

* 9,50€ per bioresonantie behandelflesje

* andere producten volgens de gangbare prijs van de desbetreffende leverancier.

Kies je voor een monsteranalyse vanop afstand, dan ontvang je binnen een week na de afgesproken consultdatum de uitslag van de analyse samen met het advies via email. Het behandelen op afstand gebeurt pas na ontvangst van het afgesproken bedrag op mijn rekening.

bottom of page