top of page

EM keramiek halsbanden

 

EM Keramiek halsbanden:

Uit de praktijk blijkt dat dieren die de EM keramiek halsband dragen, beduidend minder kans op teken hebben dan dieren die geen tekenbescherming hebben. De EM keramiek halsband zorgt ervoor dat je dier minder aantrekkelijk wordt voor teken, doch geeft geen 100% garantie.

Elk dier heeft zijn eigen weerstand of immuunsysteem. Hoe sterker het immuunsysteem van het dier is, hoe minder aantrekkelijk het dier is voor parasieten zoals teken. De Em-keramiekpijpjes zorgen voor een betere weerstand van het dier.

em keramiek halsbanden

  • em keramiek halsbanden

EM keramiek halsbanden zijn volledig natuurlijk en worden handmatig gemaakt met Paracord koord en EM keramiek pijpjes. De halsbanden kunnen net zo min als chemische anti-tekenmiddelen 100% garantie geven dat er geen teken meer op je dier komen. Doch de EM keramiek halsbanden hebben geen nare bijwerkingen en zijn bijgevolg ook ideaal voor honden met allergieën of overgevoelige honden. De EM keramiek pijpjes zijn natuurlijk en daardoor niet schadelijk voor dier, mens en milieu. Door de EM keramiek pijpjes wordt het immuunsysteem van je dier ondersteund waardoor het dier minder aantrekkelijk wordt als gastheer voor teken. Hou er wel rekening mee dat het 4 tot 6 weken kan duren alvorens de halsband zijn optimale werking heeft.

In principe gaat een EM keramiek halsband voor jaren mee bij normaal gebruik. 

Het onderhoud is eenvoudig: elke 14 dagen de pijpjes enkele minuten onder stromend water houden en licht opwrijven tussen je vingers. Erna even laten drogen in de zon of onder een infrarood lamp. De halsband dient 24/24 gedragen te worden voor een optimale werking. De halsband is niet stevig genoeg om er een leiband aan vast te klikken.

Er zijn verschillende modellen en meerdere kleurencombinaties mogelijk. Indien u meer info wenst, kan u deze bekomen via email of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier:

Bedankt! Uw bericht is verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd.

bottom of page