top of page

Intake en behandeling

Ik vervang geenszins een dierenarts. De behandelingen zijn ter ondersteuning aan de reguliere geneeskunde en worden nooit ter vervanging aangeboden. De therapiën die ik gebruik kunnen wel complementair ingezet worden. Bij acute situaties dient u echter steeds uw dierenarts te contacteren.

Vaak wordt er pas op zoek gegaan naar alternatieven voor de reguliere geneeskunde, als er geen gunstige vooruitzichten meer zijn. Gelukkig kan er vaak nog veel bereikt worden als het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund wordt in plaats van het te onderdrukken. Wacht echter niet te lang om een afspraak te maken voor een andere aanpak van het optimaliseren van de gezondheid. Hoe eerder het dier kan ondersteund worden in zijn herstel, hoe groter de kansen op een positief resultaat.

Voordat u naar de eerste afspraak komt, ontvangt u per email een vragenlijst die u thuis kunt invullen. Tijdens het consult lopen we deze samen door, waarna direct begonnen kan worden met testen door middel van bioresonantie.

 

Tijdens het testen zullen er vragen komen, hetgeen een totaal beeld gaat vormen voor de behandeling. Er wordt holistisch gewerkt, dat wil zeggen, alles kan aan bod komen en allerlei therapievormen kunnen gecombineerd worden, zodat het zelfgenezend vermogen, het lichaam en de geest in balans kan gebracht worden.

 

Bioresonantie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is en daarom ook voor dieren een ideale behandelingsmethode is. Het bioresonantie toestel waar ik mee werk, hoeft niet aan het dier aangesloten te worden. Ik heb enkel een speekselmonster (wattenstaafje) en/of enkele haren nodig. Hierdoor is het ook mogelijk om een speeksel- en harenmonster naar mij toe te sturen zodat ik het dier kan uitmeten zonder dat het dier aanwezig hoeft te zijn.

 

Na het uitlezen met het bioresonantie toestel, wordt een bioresonantie behandelflesje gemaakt die u meekrijgt om de behandeling thuis te starten. Ook kan er aanvullend met bachbloesems, celzouten, gemmo/phytembryotherapie en supplementen gewerkt worden. De behandeling kan de afvoer van schadelijke stoffen op gang brengen. Het is van groot belang dat het lichaam deze schadelijke stoffen zo snel mogelijk kwijtraakt. Om dit te bevorderen is het belangrijk dat het dier voldoende water drinkt gedurende de behandelperiode.

 

Bijwerkingen

Chronische klachten kunnen tijdens de behandeling in een acute toestand overgaan, hetgeen als een positief teken gezien kan worden. Het lichaam geeft daarmee aan in staat te zijn langdurige klachten aan te pakken. 

Daar het lichaam vaak zichzelf zal ontgiften kan het mogelijk zijn dat het dier de eerste dagen diarree kan hebben, dit is volledig normaal en is een teken dat het lichaam aan het ontgiften is. Indien u zich echter zorgen maakt hieromtrent, mag u mij altijd contacteren.

bottom of page